Gino med vit chocklad

Varmfrukt under ett täcke av vit choklad!

En klassiker som både snabb och enkel och göra och så GOD!  Går bra att variera med olika frukter och bär.

Tid 15 min – 4 portioner

5 Ingredienser:

  • 200g frysta hallon & blåbär
  • 3st Kiwi
  • Vaniljglass
  • 100g Vit choklad

Tillagning:
1. Sätt ugnen på 250 grader. Ta fram en ungs form och lägg i det frysta blåbären och hallonen.
2. Skala kiwin och skär den i bitar och strö över kiwibitarna på blåbären och hallonen.
3. Riv den vita chokladen och strö över så det täcker frukten.
4. Ställ in formen i ugen ca 10 min tills vita chokladen fått lite färg.
5. Lägg upp några kulor vaniljglass i en skål och häll över den varma frukt/bären över glassen. Färdig att serveras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *