Rödbetor med getost och honung

Enkel och fräsch förrätt!
Till den här förrätten välj en getost som är lite mildare i smaken.

  • Ingredienser: 4 portioner
  • 6 rödbetor
  • 100g getost
  • Honung
  • 1dl valnötter
  • Roccola

Tillagning:
1.Skölj och ansa rödbetorna. koka rödbetorna i ca 20-25min. Testa med att sätta en gaffel, om den släpper är den klar.

2. Skär valnötterna i mindre bitar och stek lätt i en stekpanna tillsammans med olja och honung.

3. Skrapa försiktigt av skalen på rödbetorna under kalt vatten. Dela varje beta i 3-4 delar. Blanda rödbetorna tillsammans med roccola och hälften av de stekta hasselnötterna.

4. Skär getosten i  centimeter tjocka skivor och stek lätt i pannan med olivolja. När getosten fått en fin gyllenbrun färg är den klar för servering.

5. Lägg upp lite av rödbetorna och roccola och valnötsblandningen på en tallrik. Toppa med chevre.

5. Innan servering ringla lite honung på getosten och strö över det sista av de stekta hasselnötter.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *