Den enda restaurangen jag gillar

Hallå där, välkommen hit till mig och min blogg, idag hade jag tänkt prata om en restaurang i Ljungby. Restaurangen heter Matverket Bistro och jag har besökt dem relativt mycket det senaste efter att jag fick bra service och god mat under mitt första besök hos dem.

Vanligtvis brukar jag inte gilla att gå på restaurang, jag tycker att det är alldeles för dyrt för att få dålig service och mat som inte smakar bra. Den uppfattningen har jag fått efter att ha varit på restauranger där mina förväntningar verkligen inte levs upp till. Min kompis bjöd dock ändå mig att följa med till en restaurang i Ljungby, Matverket Bistro. Till en början var jag väldigt tveksam men det slutade med att jag följde med efter att hon berättade hur bra mat och service de hade. Jag valde såklart att lita på henne. Idag vet jag att jag gjorde ett bra val där och då, för jag möttes av en restaurang med både riktigt bra service och mat. Vi blev väl bemötta direkt när vi kom in i restaurangen, det underbara bemötandet höll i sig under hela besöket. Dessutom var maten vi fick otroligt vällagad, så god mat har jag aldrig fått på någon annan restaurang. Allt med den här restaurangen var underbart och det är anledningen till att jag går till dem än idag, och att jag kan rekommendera dem till er. För min tanke med det här inlägget är faktiskt att rekommendera denna restaurang i Ljungby till er, jag tycker verkligen från botten av mitt hjärta att ni borde besöka dem och testa deras otroliga mat.