Ett café i Båstad

Hej på er!

Tiden står verkligen still i dessa dagar och jag förstår absolut att det är som det är, men jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt. Jag försöker iallafall göra det bästa av situationen så jag har under några dagar nu suttit på ett café i Båstad för att komma ut lite och få ett miljöombyte. Vi får även sitta på vårat kontor och arbeta men cheferna rekommenderar inte det. Just nu sitter jag på Conditori Cecil som är ett café i Båstad och här är jag för tillfället helt ensam tillsammans med personalen. Jag har beställt in en baguette och en kaffe så att jag klarar mig till lunch iallafall, sen får vi se vart eftermiddagen spenderas. Oftast brukar jag sitta hemma och göra min arbetsuppgifter därifrån med tanke på att jag har en liknande utrustning som den jag har på kontoret. Det går även att göra samma uppgifter bara från min laptop men det är alltid skönare med en större skärm. Jag tror att vi måste göra det mesta för att stötta våra lokala butiker och restauranger, gå ner och sätt er på ett café eller köp lite hämtmat. De stora kedjorna överlever det mesta så jag fokuserar väldigt mycket på de mindre företagen just nu. Idag har jag lite möten med några kunder så jag kommer sitta i telefon ungefär hela eftermiddagen, det är nog bäst att jag gör det hemma. Jag är inte en person som förespråkar telefonmöten utan jag föredrar att träffa mina kunder så att man kan få en bild av varandra, men nu får vi göra det bästa av situationen. Nu börjar solen snart komma fram i Båstad också så man kanske ska ta och sätta sig utomhus om någon timme för att få lite friskluft och solljus, jag gjorde premiär på uteserveringen i helgen och det var väldigt härligt.