Mysigt café i Klippan

Hej alla fina som följer och läser min blogg

Den här helgen gjorde vi en liten roadtrip och på vägen stannade vi till på ett mysigt café i Klippan som hette Sannes Smått & Gott. Så himla härlig idé att göra om en gammal bensinmack till ett café. Vi tänkte egentligen bara stanna för att köpa med oss något på vägen, men det blev att vi faktiskt stannade en stund. Vi kände när vi kom in att det var så välkomnande så vi tänkte att vi ju inte hade någon tid att passa så vi satte oss ner och det blev att vi hade ett härligt samtal med både hon som har cafét och med ett äldre par som visst var från Klippan.

Man inser vad för härliga möten man får uppleva om man bara stannar upp lite mer, liksom höjer blicken och bjuder in till samtal. Det äldre paret hade bott i byn i lika länge som de varit gifta i makalösa femtio år. Det var så härligt att höra de berätta om minnen från orten och de som bott här så länge uppskattar ju verkligen när någon gör något med lokalerna som finns. Oavsett om det handlar om en butik eller ett café, de sa just att det är viktigt att det händer lite saker i byn så att människor trivs. De tycker om att stötta företagarna som finns i Klippan och besöker det här cafét i alla fall en gång i veckan. Så gulligt par som gjorde mig alldeles varm i hjärtat.

Efter en bra stund fick vi runda av den trevliga pratstunden för att fortsätta vår roadtrip men det där var en av de absolut mysigaste stunderna från den dagen, så härligt och oväntat. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag och hoppas ni har en riktigt bra vecka!