Stalpets café, minigolf och hantverk

God förmiddag, god förmiddag! Känn dig välkomnad till ett nytt inlägg här på min blogg, hoppas du kommer gilla dagens inlägg. Det här inlägget kommer handla om ett cafe i Aneby vid namn Stalpets café, minigolf och hantverk.

Som den svensken jag är älskar jag att fika, det är det absolut bästa jag vet. Jag älskar även att testa olika bakverk och kondisbitar, för att alltid hitta nya saker jag tycker om. För att upptäcka nytt fika brukar jag åka runt till olika caféer, då finns det alltid nya versioner av samma typ av fika. De caféer som har lite mer mat får alltid en guldstjärna, så att man kan äta något lite större om man är mer hungrig. När jag besöker caféer brukar jag däremot fokusera på fika snarare än mat. Detta cafe i Aneby är nog min favorit, de har ett stort utbud av fika och allt smakar gudomligt gott. Är jag sugen på något gott brukar jag gå till dem, det känns onödigt att gå miste om det även om jag är för att testa nya saker. Under tiden jag har vetat om dem har jag även tagit med familj och vänner dit för att de också ska få testa deras underbara fika. Alla som har följt med mig dit har älskat det lika mycket som jag. Därför skulle jag vilja rekommendera detta cafe i Aneby till er, så att ni inte går miste om gott fika. Om ni har varit där och fikat skulle jag gärna vilja veta vad er uppfattning är, dela gärna med er om det i kommentarsfältet. För er som inte har varit där hade jag gärna velat veta er uppfattning om ni går dit efter att ha läst det här inlägget.